Om kjaersbaek rainmaker

cropped-Howard-Terpning-Spirit-Of-The-Rainmaker1.jpg

kjaersbaek rainmaker er etableret i 2007 og har siden arbejdet med mindre og mellemstore virksomheder i en lang række brancher. Vi har oftest arbejdet sammen med vore kunder igennem en årrække. Dette sker på bestyrelsesniveau eller på et konkret projekt.
Vi indgår i virksomhedens daglige liv og betragter os selv som en del af dens hverdag. På grund af den længerevarende tilknytning, får vi virksomheden og dens muligheder og udfordringer ind under huden og kan på den måde bidrage til dens udvikling.

Vi aftaler betalingsform i hvert enkelt tilfælde, men oftest er det en blanding af indsats og resultat. Det har vist sig at være mest tilfredsstillende for begge parter.

Vores omfattende netværk gør at vi kan bidrage på mange felter – også der hvor vi selv må melde pas. Vores holdning skal altid være at den der er bedst til at løse opgaven skal have den!

Alle vore opgaver er startet i det små med afstemning af forventninger og kemi mellem parterne. Det er vores opgave at vinde jeres tillid og bevise at vi leverer varen.

Vores fine navn har vi fra et maleri der engang gjorde stort indtryk:
Howard Terpings billede af Regnmageren der peger ud mod den uendelige horisont på den nordamerikanske prærie.